Heeft u vragen?
Neem contact op

Deze site wordt onder­houden door Arom - juridisch adviesbureau ruimtelijke ordening & milieu.

Arom
Oud Brandevoort 12
5706 NE Helmond

0492-792491
06-11494589

Wet ruimtelijke ordening - Wro

(Laatst aangepast op 4-11-16: Rubriek toegevoegd 'Kruimelvergunning')
De nieuwe Wet ruimtelijke ordening (nWro) trad op 1 juli 2008 in werking. 
Deze website informeert over onderwerpen die daarmee verband houden en die iedereen kunnen raken. 

Stel: u bent ondernemer en u wilt uw bedrijfspand uitbreiden. U wilt uw een nieuwe woning bouwen. Of uw buurman gaat een nieuwe garage te bouwen. Dan is het wel zo pretttig om te weten wat de spelregels zijn. Deze site geeft u meer informatie daarover. 

Vragen of offerte nodig?
Wilt u een bestemmingsplan of een ruimtelijke onderbouwing? Of heeft u andere vragen?

Neem vrijblijvend contact op mr. Q.W.J. (Krijn) de Ruijter uit Helmond van AROM op www.arom.nl. 

Ruime ervaring
AROM heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Wij werken voor stedenbouwkundige bureaus, gemeenten, bedrijven en particulieren door het hele land. Door jarenlange werkervaring bij een stedenbouwkundig bureau en bij grote en middelgrote gemeenten door het land, kunnen wij de haalbaarheid van planologische regelingen goed inschatten. Door ruime ervaring in procedures bij Rechtbank en Raad van State weten we bovendien wat de faalkans van een planologische regeling is. 

Disclaimer. De informatie op deze site is bedoeld ter voorlichting en kan niet worden gebruikt als advies in individuele situaties. In die gevallen kan vanzelfsprekend een op de specifieke situatie toegesneden advies worden gegeven. Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand is gekomen, aanvaardt Arom geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of andere onjuistheden (of de gevolgen daarvan).